Tartaar van zeebaars – Komkommer – (Zwarte) look

Tartaar van zeebaars – Komkommer – (Zwarte) look

Ingrediënten (zwarte) look-mayonaise:

60gr eiwit

3 teentjes (zwarte) look

60 sojasaus

45 sushi-azijn

300 zonnebloemolie

Bereidingswijze:

Snij de zeebaarsfilet in fijne brunoise.

Smaak deze af met yuzu-olie, peper en zout.

Snij ook de komkommer in fijne blokjes.

Smaak af met peper en zout.

Mix de sushiazijn, sojasaus en (zwarte) look teentjes.

Doe er nu het eiwit en de olie erbij.

Zet de staafmixer onderaan de mengbeker en mix van onderaan naar boven, heel rustig.

yuzu-olie is een olie gemaakt op basis van de yuzu citrusvrucht. Deze wordt veel in Japan en China gebruikt om het gerecht een frisse toets te geven. Geniet ervan!

TheesomKristienVE_WLS18_SVH_049
Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ik zal je informeren wanneer er leuke nieuwtjes zijn!

Bedankt, het is gelukt!