Thee bij gerechten. Een culinaire belevenis!

is een kijkboek, een lifestyleboek, een kookboek, een theeboek,…Kortom een boek om van te genieten met 32 originele recepten met bij elk gerecht een uitgekozen thee. Zo wil Kristin de kok, de tuinman, de theefan, de natuurliefhebber,…jong en oud inspireren om te genieten van echte thee en mooie seizoensgerechten.

Een uniek boek met een heel vernieuwende insteek: Thee plaatsen bij gerechten.

In het Westen worden water, frisdranken, wijn en bier bij de maaltijd gedronken. In het Oosten is het al eeuwen de traditie om thee bij de gerechten te drinken.

Chinezen zijn ervan overtuigd dat thee drinken hun een langer leven geeft! Thee maakt rustig en tegelijkertijd alert. Warme thee is goed voor het lichaam en de spijsvertering.

Thee is bovenal veelzijdig en subtiel. Thee zal zelden het gerecht ‘overcasten’. Wanneer je rekening houdt met het smaakbepalend ingrediënt, het smaakgehalte en de smaakcomplexiteit zal thee mooi aansluiten bij elk gerecht en de aroma’s van het gerecht versterken.

Boek-Thee-Bij-Gerechten
Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ik zal je informeren wanneer er leuke nieuwtjes zijn!

Bedankt, het is gelukt!