Paperback-cover-Mockup-Met-thee-aan-tafel

Met thee aan tafel

 is het nieuwste boek van Kristin Van Eetvelt.

Kristin reisde naar de mooiste plekken in China, ontmoette inspirerende mensen en verzamelde wetenschappelijke kennis over thee.

Op basis van al deze kennis en ervaring ontwikkelde Kristin the Art of TeaFoodpairing waarmee iedereen met thee bij gerechten aan de slag kan gaan!

“Met Thee aan tafel” is een handboek, een theeboek, een kookboek én lifestyleboek waar het oosten en het westen elkaar ontmoeten, intuïtie en wetenschap samengaan!

Dit boek zal jou inspireren en verbazen!

Bestel nu dit boek en ga aan de slag!

En je drink thee als nooit tevoren!”

Of koop het in een van de onderstaande verkooppunten

Antwerps Kookhuys
Boekhandel Beatrijs
Carrefour Kuringen
Carrefour Brugge B-Park
Carrefour St-Denijs Westrem
Carrefour Oostakker
Carrefour Zemst
Boekhandel De Reyghere
De Zondvloed Mechelen

FNAC Gent
FNAC Antwerpen
FNAC Wijnegem
FNAC Leuven
FNAC Brugge
FNAC Aalst
Boekhandel Malpertuis
New Corman

Paard van Troje Gent
Boekhandel de Raaklijn
Alle Standaard Boekhandel
‘t Oneindige Verhaal – de Trouwerij
Boekhandel Theoria
Van Sande Bert bvba
Boekhandel Van Venckenray

Boek-Thee-Bij-Gerechten

Thee bij gerechten. Een culinaire belevenis!

is een kijkboek, een lifestyleboek, een kookboek, een theeboek,…Kortom een boek om van te genieten met 32 originele recepten met bij elk gerecht een uitgekozen thee. Zo wil Kristin de kok, de tuinman, de theefan, de natuurliefhebber,…jong en oud inspireren om te genieten van echte thee en mooie seizoensgerechten.

Een uniek boek met een heel vernieuwende insteek: Thee plaatsen bij gerechten.

In het Westen worden water, frisdranken, wijn en bier bij de maaltijd gedronken. In het Oosten is het al eeuwen de traditie om thee bij de gerechten te drinken.

Chinezen zijn ervan overtuigd dat thee drinken hun een langer leven geeft! Thee maakt rustig en tegelijkertijd alert. Warme thee is goed voor het lichaam en de spijsvertering.

Thee is bovenal veelzijdig en subtiel. Thee zal zelden het gerecht ‘overcasten’. Wanneer je rekening houdt met het smaakbepalend ingrediënt, het smaakgehalte en de smaakcomplexiteit zal thee mooi aansluiten bij elk gerecht en de aroma’s van het gerecht versterken.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ik zal je informeren wanneer er leuke nieuwtjes zijn!

Bedankt, het is gelukt!